RAR Zomertour: Blik op Vroeger

Deze zomer gaat het RAR op zomertour met ‘Blik op Vroeger’. Organiseer je een bijeenkomst, zoals een koffieuurtje voor ouderen of een bijeenkomst over geschiedenis, dan kun je ons uitnodigen om langs te komen.

 

We brengen een selectie foto’s uit onze beeldbank mee die past bij de locatie en de bezoekers. Aan de hand van deze foto’s gaan we herinneringen ophalen: waar is deze foto genomen? Wie staan er op? Wat gebeurde er? Wat weet je er zelf nog van?

 

De pilot in Zoelen was een groot succes. De foto’s leidden tot geanimeerde gesprekken. Voor de aanwezigen was het een gezellig uitje naar vroeger en ons leverde het extra informatie op voor onze beeldbank. Daarom gaan we deze zomer nog 6 bezoeken plannen in ons werkgebied. Let op: het inplannen gaat op volgorde van aanmelden!

 

Blik op Vroeger is gratis te boeken van maandag tot en met donderdag tussen 9 en 17 uur, van 3 juli t/m 10 augustus. Om ons uit te nodigen stuur je een mail naar aanmelden@rarivierenland.nl met als onderwerp ZOMERTOUR.

De PDF van de folder hierboven kun je hier downloaden.